Novalac Prenatal капсули > Бременост

Бременост

Секоја бременост е нешто посебно. И секоја бремена жена ќе ја доживее поинаку. За вас подготвивме статии кои ќе одговорат на многу прашања и сомнежи во тој прекрасен период. Што ќе се случува во текот на бременоста, како да се подготвите за бременоста и подоцна за породувањето, кои се препораките за исхрана во периодот на бременост - ова се само некои од интересните теми кои ќе и користат на секоја идна мајка и ќе решат многу дилеми за бременоста.

 

 

Планирање на бременост

Дали планирате да го проширите семејството? Зачнувањето е многу важна одлука затоа што внесува нова радост и грижа во животот на идната мајка.

Прочитај повеќе

Доење

Родителството носи и предизвици, а еден од поголемите е започнувањето со доење. Во продолжение неколку корисни совети кои ќе Ви помогнат додека доите. Ќе научите како правилно да го воспоставите доењето, каква треба да биде исхраната за време на доењето и како да се справите со најчестите проблеми при доењето.

Прочитај повеќе

Novalac Prenatal капсулите се додатоци во исхраната. Додатоците на исхрана не се замена за балансирана исхрана.