Novalac Prenatal капсули > Планирање на бременост

Планирање на бременост

Дали планирате да го проширите семејството? Зачнувањето е многу важна одлука затоа што внесува нова радост и грижа во животот на идната мајка. Навремената подготовка за потомство овозможува здрав почеток на бременоста. За мајката и бебето, од тука започнува безгрижен пат на заеднички развој и запознавање. За Вас подготвивме корисни совети кои ќе Ви помогнат да донесете соодветни одлуки за време на планирањето на бременоста.

 

 

Бременост

Секоја бременост е нешто посебно. Што ќе се случи за време на бременоста, како да се подготвите за бременоста и за породувањето, кои се упатствата за исхрана во бременоста.

Прочитај повеќе

Доење

Родителството носи и предизвици, а еден од поголемите е започнувањето со доење. Во продолжение неколку корисни совети кои ќе Ви помогнат додека доите. Ќе научите како правилно да го воспоставите доењето, каква треба да биде исхраната за време на доењето и како да се справите со најчестите проблеми при доењето.

Прочитај повеќе

Novalac Prenatal капсулите се додатоци во исхраната. Додатоците на исхрана не се замена за балансирана исхрана.