Доење

Дружењето и запознавањето со новороденчето е прекрасно искуство за новата мајка. Родителството носи и предизвици, а еден од поголемите е започнувањето со доење. Во продолжение неколку корисни совети кои ќе Ви помогнат додека доите. Ќе научите како правилно да го воспоставите доењето, каква треба да биде исхраната за време на доењето и како да се справите со најчестите проблеми при доењето. Ќе Ви помогнеме доењето да помине без потешкотии за Вас и новиот член на семејството.

Планирање на бременост

Дали планирате да го проширите семејството? Зачнувањето е многу важна одлука затоа што внесува нова радост и грижа во животот на идната мајка.

Прочитај повеќе

Бременост

Секоја бременост е нешто посебно. Што ќе се случи за време на бременоста, како да се подготвите за бременоста и за породувањето, кои се упатствата за исхрана во бременоста.

Прочитај повеќе

Novalac Prenatal капсулите се додатоци во исхраната. Додатоците на исхрана не се замена за балансирана исхрана.