Novalac Prenatal капсули > Општи услови за е-новости

Општи услови за е-новости

Се согласувам компанијата Медис Македонија ДООЕЛ и компаниите од групацијата Медис или овластени компании во согласност со Законот за заштита на лични податоци да ги користат моите лични податоци во неограничен период со цел известување за новости, наградни игри и настани. Од е-новости на Медис Мекедонија ДООЕЛ може да се одјавите во секое време.

Запознаен/a сум со дефиницијата на целта за обработка и дозволувам известување на мојата електронска адреса.